Doi fraţi din Pietrari, bătuţi cu sălbăticie de şase indivizi | TargovisteNEWS

Doi fraţi din Pietrari, bătuţi cu sălbăticie de şase indivizi

piet3Şase indivizi din Pietrari, judeţul Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţişti sub acuzaţia că ar fi năvălit în curtea a doi fraţi şi i-ar fi bătut cu sălbăticie.

piet7Tot scandalul a pornit de la o bucată de pământ, pe care victimele au primit-o recent de la un unchi. Înainte, însă, terenul a fost lucrat, în arendă, de unul dintre atacatori. piet6Bărbatul s-ar fi înfuriat când a aflat că pământul le revine celor doi fraţi.

piet4Cei doi fraţi locuiesc pe un deal din comuna Pietrari şi povestesc că arendaşul şi 5 prieteni de-ai lui i-au snopit în bătaie.

piet2Tatăl celor doi fraţi bătuţi spune că terenul din dispută a aparţinut unui văr de-al său. Arendaşul n-a acceptat ideea că va trebui să cedeze terenul noilor stăpâni. Imediat după atac, el şi ceilalţi 5 suspecţi au fugit, sperând să scape de anchetă.

retpMarius Buga, Pro TV – Politistii au reuşit să îi identifice rapid pe cei şase indivizi. I-au reţinut pentru 24 de ore. Aceştia şi-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa. Sunt acuzaţi de lovire sau alte violențe şi de violare de domiciliu.

retp1Suspecţii sunt cercetaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

piet5sursa – Pro TV

 

Life-Style

Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene

COMUNICAT DE PRESĂ Instituțiile de cultură și-au redeschis porțile pentru vizitatori. Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene Odată cu ridicarea stării de urgență ce a fost instituită de autorități în contextul pandemiei de Sars-Cov-2, o parte dintre muzeele dâmbovițene și-au redeschis, începând cu data de 26 mai 2020, porțile [...]