18 aprilie 2024
Doi fraţi din Pietrari, bătuţi cu sălbăticie de şase indivizi

Doi fraţi din Pietrari, bătuţi cu sălbăticie de şase indivizi

piet3Şase indivizi din Pietrari, judeţul Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţişti sub acuzaţia că ar fi năvălit în curtea a doi fraţi şi i-ar fi bătut cu sălbăticie.

piet7Tot scandalul a pornit de la o bucată de pământ, pe care victimele au primit-o recent de la un unchi. Înainte, însă, terenul a fost lucrat, în arendă, de unul dintre atacatori. piet6Bărbatul s-ar fi înfuriat când a aflat că pământul le revine celor doi fraţi.

piet4Cei doi fraţi locuiesc pe un deal din comuna Pietrari şi povestesc că arendaşul şi 5 prieteni de-ai lui i-au snopit în bătaie.

piet2Tatăl celor doi fraţi bătuţi spune că terenul din dispută a aparţinut unui văr de-al său. Arendaşul n-a acceptat ideea că va trebui să cedeze terenul noilor stăpâni. Imediat după atac, el şi ceilalţi 5 suspecţi au fugit, sperând să scape de anchetă.

retpMarius Buga, Pro TV – Politistii au reuşit să îi identifice rapid pe cei şase indivizi. I-au reţinut pentru 24 de ore. Aceştia şi-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa. Sunt acuzaţi de lovire sau alte violențe şi de violare de domiciliu.

retp1Suspecţii sunt cercetaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

piet5sursa – Pro TV

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial