Doi dâmboviţeni, prinşi de poliţişti şi duşi după gratii | TargovisteNEWS

Doi dâmboviţeni, prinşi de poliţişti şi duşi după gratii

www.mariusbuga.ro_images_margineni1Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în executare de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat de 67 de ani, din Ulmi.

Cel în cauză a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare pentru săvârșirea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

De asemenea, un alt bărbat, pe numele căruia exista un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, a fost identificat de către polițiști și depus în penitenciar.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]