Doi bărbaţi, din Lunguleţu, au fost condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane | TargovisteNEWS

Doi bărbaţi, din Lunguleţu, au fost condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane

www.mariusbuga.ro_images_prostiMandate de executare a unei pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au pus în aplicare două mandate de executare a unei pedepse privative de libertate, emise pe numele a doi bărbați din localitatea Lungulețu.

Cei în cauză au fost condamnați la executarea pedepsei închisorii pentru o perioadă de 4 ani și 11 luni, respectiv 5 ani și 5 luni pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gura Ocniței au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis pe numele unui bărbat din localitate.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea pedepsei închisorii pentru o perioadă de un an și 4 luni pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cei în cauză au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]