Doi bărbaţi, din Lunguleţu, au fost condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane | TargovisteNEWS

Doi bărbaţi, din Lunguleţu, au fost condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane

www.mariusbuga.ro_images_prostiMandate de executare a unei pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au pus în aplicare două mandate de executare a unei pedepse privative de libertate, emise pe numele a doi bărbați din localitatea Lungulețu.

Cei în cauză au fost condamnați la executarea pedepsei închisorii pentru o perioadă de 4 ani și 11 luni, respectiv 5 ani și 5 luni pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gura Ocniței au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis pe numele unui bărbat din localitate.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea pedepsei închisorii pentru o perioadă de un an și 4 luni pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cei în cauză au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]