28 martie 2024
DOBORÂT DE NECAZURI: Tragedie în satul Fierbinţi – Patronul magazinului, găsit spânzurat

DOBORÂT DE NECAZURI: Tragedie în satul Fierbinţi – Patronul magazinului, găsit spânzurat

spfi1Tragedie in localitatea Fierbinti. Un patron, in varsta de 55 de ani, si-a pus capat zilelor.

Era darmat dupa ce fiul sau fusese arestat si condamnat, zilele trecute, intr-un dosar de furt de titei.

Cumplit este ca in familia barbatului nenorocirile s-au tinut lant in ultimele luni, cand au avut loc alte trei decese in neam…

Familia patronului este in stare de soc. Omul era stiut de tot satul ca fiind harnic si muncitor.

spfiIsi ridicase o vila de toata frumusetea, isi deschisese un magazin in localitate si avea doi copii.

Doar de sanatate avea nevoie, povestesc cei apropiati lui, insa nimeni nu-si imagina ce necazuri aveau sa se abata peste el.

“Sotia l-a gasit dimineata, cand a venit a sesizat ca nu este, l-a cautat, dar cand a venit aici in spate, l-a gasit aici. Au mai multe probleme. Acum o saptamana a inmormantat pe fratele dansei, iar celalalt frate, baiatul doamnei, se tin una dupa alta”, ne-a declarat Florin Turlea.

spfi3Vecinii povestesc ca patronul era suprat rau dupa ce zilele trecute baiatul i-a fost arestat si condamnat la 3 ani de inchisoare intr-un dosar penal de furt de titei. Asta si necazurile de moarte pe care le-a avut in ultimele lui i-au pus capac, cred prietenii sai

“Noi am avut niste copii pe care i-a luat acum cu titeiul, toti suntem dati peste cap… E baiatul arestat, i-a murit un frate, fratele lui nevasta-sa, iar fratele lui, deci patru morti intr-o juma’ de an”, ne-a povestit Stela Candidatu.

spfi2“Cumanta-sa la trei saptamani s-a aruncat in put, la urma socrul sau a murit, cumnata-sau, soacra-sa, Deci a avut probleme… Un om deosebit pentru toata familia”, spunea Constantin Coman.

Cu sufletele cernite, rudele se pregatesc acum de o noua inmormantare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial