23 aprilie 2024

DN 71, Bâldana – Pucioasa, PRIORITATE pentru șefia CJ Dâmbovița!

www.mariusbuga.ro_images_drumsu„Am avut în judeţ o echipă de experţi ai Companiei Naţionale de Drumuri, am avut întâlniri în trei zone, la Tărtăşeşti, cu primarii localităţilor Tărtăşeşti, Conţeşti şi Răcari, la Braniştea, cu primarii localităţilor Braniştea, Nucet şi Cornăţelu, la Ulmi, cu primarii localităţilor Târgovişte, Ulmi, Comişani şi Văcăreşti, localităţile fiind toate pe traseul Drumului Naţional Bâldana-Târgovişte-Pucioasa-Sinaia.

Au participat reprezentanţi ai societăţilor comerciale şi agenţi economici, care au diverse utilităţi pe traseul Drumului Naţional, vorbim de apă, canal, electricitate, conducte de transport ţiţei, gaze, pentru a stabili în detaliu situaţia juridică a terenurilor, utilităţile care sunt aferente Drumului Naţional şi în ce măsură aceste utilităţi vor trebui translatate pe alte locaţii, dacă facem procedură de expropriere pe zona aferentă Drumului Naţional.

Datele preliminare au fost colectate şi există din partea specialiştilor un punct de vedere favorabil lărgirii la patru benzi a tronsonului Bâldana-Pucioasa.

Urmează ca acum concluziile să fie prezentate, va trebui să fim foarte insistenţi în perioada următoare şi în anii următori pentru ca această lucrare de interes cu totul special pentru judeţul Dâmboviţa să fie realizată.

Îi voi aduce toate aspectele la cunoştinţă şi premierului Victor Ponta”, a spune Adrian Țuțuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial