24 aprilie 2024
Disperare în familia fetiţei de 11 ani, dispărută în timp ce venea de la şcoală spre casă

Disperare în familia fetiţei de 11 ani, dispărută în timp ce venea de la şcoală spre casă

copggO copilă de numai 11 ani, din Gura Şuţii, este de negăsit încă de vineri! Fata a plecat de la şcoală după terminarea orelor, dar nu a mai ajuns acasă.

Imediat după ce membrii familiei au reclamat dispariţia, zeci de poliţişti – însoţiţi de câini de urmă – au pornit în căutarea ei.

copg2Familia este însă convinsă că ar fi fost răpită de pe stradă de nişte necunoscuţi.

Copila provine dintr-o familie sărmană, cu 6 frați. Mama ei povestește că o aștepta să vină acasă, după terminarea orelor. copgO camera de supraveghere a înregistrat-o pe elevă până aproape de casă, la circa 300 de metri, iar de acolo parcă a intrat în pământ.

copg3Angela Stoica, mama fetei: “De la 5 și ceva trebuia să vină acasă și nu a mai venit.”
Reporter: Avea vreun motiv să fugă fata?
Angela Stoica: ”Nu”.
Reporter: Când ați văzut că nu mai vine ce ați făcut?
Angela Stoica: ”Am plecat cu bicicleta după ea, era școala închisă”

copg4Georgeta Fieraru, sora fetei dispărute: “A luat-o, domne, ce să bănuim altceva . O sută de metri să ajungă și imediat cum a dat colțu nu a mai ajuns copilul acasă. Nu a fost bătută, înjurată..”

Oamenii se gândesc la ce e mai rău și se roagă că fata să nu fi ajuns în mâinile cui nu trebuie.

copg5Localnic: “Copilul era cuminte, nu avea unde să se ducă. Nu o bătea, aveau grijă de ea, ea o fată liniștită, nu a mai plecat de acasă. Am căutat-o peste tot, probabil a fost urmărită”.

Mihaela Adriana Fieraru are aproape 1 metru și 50 de centimetri înălțime, în jur de 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.

copg7În momentul dispariției purta blugi de culoare albastră, bluză de culoare gri și era încălțată cu pantofi sport de culoare neagră cu roșu.

copg6Cine o vede sau poate da relații despre ea este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial