28 martie 2024

Directorul unei școli din Dâmbovița, bătut de un părinte: „M-a amenințat cu moartea”

dire1Scandal monstru, luni dimineață, la Școala Băduleşti din comuna Crângurile.

Directorul unităţii de învăţământ a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor după o răfuială cu tatăl unui elev de clasa a şasea. dire2Profesorul povesteşte că individul respectiv l-ar fi ameninţat încă de vineri că o să-l bată, pentru simplul motiv că dascălul i-a muştruluit copilul.

dire5Robert Nenișanu, directorul Şcolii Băduleşti: „Mi-a spus:„Stai că vin să te bat.” N-am avut cu cine să discut şi a început să mă lovească, aici, aici. M-am dus spre maşină şi m-a lovit şi acolo.”

Directorul, care este şi profesor de matematică, se afla în curtea şcolii împreună cu alte două persoane. La un moment dat, acolo au ajuns părinţii unui elev de clasa a şasea, nervoşi după o dispută pe care au avut-o cu dascălul la sfârşitul săptămânii trecute.

dire4Robert Nenișanu, directorul Şcolii Băduleşti: „Vineri, eu am făcut o reclamaţie la poliţie, pentru că a intrat în şcoală. A făcut din nou scandal, în timpul orei mele, ameninţându-mă cu moartea şi cu loviri.”

Directorul povesteşte că l-a certat pe fiul individului, pentru că e neastâmpărat şi de aici ar fi pornit întreg scandalul.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani l-ar fi lovit cu pumnii, iar cei doi martori nu au reuşit să-l liniştească.

dire7Martor: „S-a repezit cu pumnii la domnul director. Am încercat să îi separăm, n-am avut şansă.”

dire6Martor: „L-a lovit în zona feței cu palmele, cu pumnii. Am intervenit şi noi să aplanăm toată discuţia. L-am ţinut cât am putut, după aia ne-a dat la o parte.”

direMarius Buga, corespondent Pro TV: “Directorul a anunţat că pe baza certificatului medico-legal, vrea să obţină un ordin de protecţie provizoriu, pentru a-l împiedica pe bărbat să se mai apropie de el”.

dire3Poliţiştii l-au chemat pe individ la audieri şi i-au făcut dosar penal pentru ultraj.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial