25 aprilie 2024
DIN UŞĂ ÎN UŞĂ! PSD Târgovişte, printre oameni!

DIN UŞĂ ÎN UŞĂ! PSD Târgovişte, printre oameni!

PSDT„PSD Târgovişte a demarat acţiunile de campanie electorală atât prin amplasarea de bannere şi de materiale electorale pe panourile de afişaj stabilite prin dispoziţia primarului, cât şi prin acţiunile specifice de campanie electorală, acţiunea din uşă în uşă.

Am decis ca această campanie pentru alegerile prezidenţiale să se desfăşoare la acest mod, mai puţine deplasări în spaţii deschise şi mai multe deplasări pe scările de bloc, la uşa cetăţenilor, să invităm alegătorii la vot în noiembrie şi de asemenea să le înmânăm materiale privind candidatura domnului Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Am desfăşurat deja o rundă de deplasări în Târgovişte, cred că am acoperit peste 10% din oraş. Suntem organizaţi pe trei echipe de campanie electorală care acţionează simultan în Târgovişte, fiecare echipă fiind alcătuită din 30-40 de oameni.

Până la sfârşitul campaniei electorale pentru turul I vom reuşi să acoperim lejer tot ceea ce înseamnă apartament, casă din Târgovişte, urmând ca în turul al doilea să încercăm să ne mobilizăm din nou.

Reacţiile cetăţenilor sunt de regulă pozitive, dar mai sunt şi reacţiile care ţin de o altă opţiune politică, pe care noi le respectăm, dar în general reacţia este foarte bună şi sperăm ca aceasta să se concretizeze şi în rezultatul electoral pe care îl vom obţine”, a declarat liderul PSD Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial