25 aprilie 2024
Dezvăluiri SCANDALOASE! Anveloparea blocurilor din Târgovişte, afacere cu IZ PENAL!

Dezvăluiri SCANDALOASE! Anveloparea blocurilor din Târgovişte, afacere cu IZ PENAL!

“Aflat în «vizite de lucru» la o serie de unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Târgovişte, primarul Gabriel Boriga a făcut nişte declaraţii nefondate.

Gabriel Boriga acuză fără nici un temei aleşii locali USL de aşa-zisa blocare a unor proiecte importante pentru Târgovişte. Vreau să-l anunţ public pe dl primar Gabriel Boriga că grupul de consilieri locali ai USL din CLM Târgovişte nu blochează absolut nici un proiect important pentru municipalitate.

Nu înţeleg la ce asfaltări de străzi şi anvelopări de blocuri se referea primarul în vizita de lucru de la Liceul «Petru Cercel», în condiţiile în care aceste anvelopări şi asfaltări sunt aprobate de circa două luni de CLM Târgovişte, inclusiv cu votul consilierilor USL.

Este vorba despre acea şedinţă maraton a CLM Târgovişte, la care dl primar a înţeles să nu participe, iar în momentul în care noi aprobam aceste proiecte, domnia sa spune că grupul consilierilor USL respinge aceste proiecte. Solicităm primarului să înceteze acţiunea de manipulare şi dezinformare publică continuă pe care o practică de la momentul constituirii CLM Târgovişte.

Îi asigurăm pe târgovişteni că noi nu vom aproba acele proiecte care sunt în detrimentul municipiului Târgovişte şi al locuitorilor oraşului. Este adevărat că în ceea ce priveşte anvelopările de blocuri, condiţia noastră a constat în formarea unei comisii care să analizeze modalitatea în care aceste lucrări au fost întrerupte în mod nejustificat.

Cu concluziile raportului vom reveni într-o conferinţă de presă viitoare. Vom aduce în faţa opiniei publice anumite conflicte de interese care existau la momentul respectiv în cadrul CLM Târgovişte, în sensul că rude ale consilierilor locali PDL făceau proiectarea la aceste anvelopări de blocuri.

Spre exemplu, proiectarea care se făcea la nivelul unei scări de bloc ajungea la nivelul câtorva zeci de mii de euro. Mă refer numai la lucrări de proiectare şi de audit energetic la nivelul anumitor scări de bloc. Cu sumele acestea anvelopam toate scările de bloc şi încheiam lucrările. O să dăm publicităţii toate datele de identificare, inclusiv ale societăţilor care au încheiat aceste lucrări de proiectare, dar şi ale consilierilor locali care, din punctul nostru de vedere, se aflau la momentul respectiv în situaţia de conflict de interese.

Şi nu este vorba despre un singur consilier local PDL, ci de mai mulţi”, spune Cristian Stan, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmboviţa şi consilier municipal USL.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial