24 aprilie 2024
Dezastru pe DN 72, la Dragodana! Şase persoane, printre care două fetiţe, au ajuns la spital

Dezastru pe DN 72, la Dragodana! Şase persoane, printre care două fetiţe, au ajuns la spital

accd1Şase persoane, printre care două fetiţe de 3, respectiv 10 ani, au ajuns la spital, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit frontal.

accd4Impactul violent a avut loc pe drumul național 72, care face legătura între orașele Târgoviște și Găești. De vină ar fi, spun polițiștii, un șofer care ar fi ațipit la volan și a intrat pe contrasens.

Şoferul nevinovat, un bărbat în vârstă de 33 de ani, se afla în maşina împreună cu soţia sa, nepoţele lor de 3 şi 10 ani, şi mama sa, o femeie în vârstă de 58 de ani. Acesta povesteşte că cealaltă maşină, condusă de un bărbat de 44 de ani, i-a apărut brusc în faţă.

accd6Şofer: “Avea coloană, a venit pe linie continuă pe contrasens şi a intrat direct în mine. N-am avut unde să mă duc, n-am avut cum să-l evit sub nicio formă. A zis c-a adormit la volan.” 

accd5Cei care au fost martori la scenele cumplite de pe Drumul Naţional 72 au sunat la 112. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de la ambulanţă. Şase victime au fost preluate de salvatori şi transportate de urgenţă la spital.

Martorii povestesc că impactul a fost cumplit.

Femeie: “A buşit, au ţipat copiii. Rău, rău. A adormit la volan, zicea şoferul.”

accd2Femeie: “A adormit la volan şi a intrat unul în altul, pe urmă s-au luat la bătaie între ei, până a venit poliţia.”

Bărbat: “Aşa a declarat el, că l-a luat somnul, a intrat pe contrasens, n-a putut să evite, piciorul pe acceleraţie.”

Ambii şoferi au fost transportaţi la spital. În stare mai gravă sunt cele două femei, care au suferit fracturi la picioare, dar şi ceilalţi pasageri au traumatisme, contuzii şi entorse care vor necesita îngrijiri medicale de durată.

accd3Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a lămuri toate aspectele accidentului.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial