Detalii şocante după accidentul de la Hulubeşti! Ce au surprins camerele de supraveghere! VIDEO | TargovisteNEWS

Detalii şocante după accidentul de la Hulubeşti! Ce au surprins camerele de supraveghere! VIDEO

camhApar detalii şocante după accidentul de la Hulubeşti, în urma căruia un tânăr în vârstă de 31 de ani a murit.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins imaginile care arată că totul s-a petrecut în jurul orei 17,30.

acchPe imagini se vede cum şoferul coboară imediat după ce a izbit pietonul, fuge în şanţul unde se afla victima, iar apoi se grăbeşte spre maşină şi demarează în trombă.

acch7Anchetatorii spun că individul a revenit ceva mai târziu la faţa locului cu mama sa, dar nici atunci nu a anunţat la 112 accidentul.

acch2Abia câteva ore mai tarziu, după ce a povestit şi fratelui să ce a făcut, a decis să meargă la poliţie şi să anunţe totul.

acch6Rudele victimei sunt revoltate şi spun că dacă şoferul ar fi sunat în timp util după ajutor, poate tânărul nu ar fi murit în şanţ şi ar fi putut fi salvat.

Aseară, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum se află în faţa procurorilor.

Este acuzat pentru ucidere din culpă şi părărsirea locului accidentului.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]