24 aprilie 2024
Destinaţii cu restricţii de călătorie impuse de Coronavirus

Destinaţii cu restricţii de călătorie impuse de Coronavirus

Webp.net-resizeimageDin cauza raspandirii Coronavirus, autoritatile din tot mai multe destinatii impun restrictii de calatorie severe. Ca urmare, companiile aeriene au inceput sa anuleze zboruri catre si dinspre destinatiile care se afla in zonele cu transmitere comunitara extinsa, pentru a evita infectarea pasagerilor cu Coronavirus.

Vrem sa te tinem la curent cu aceste informatii, asa ca am pregatit o lista cu destinatiile afectate si cu restrictiile de calatorie aferente fiecareia. In materialele de mai jos, vei gasi si liste cu zborurile anulate catre si dinspre aceste destinatii:

Suntem permanent in legatura cu toate companiile aeriene, asa ca primim informatii despre situatia anularilor sau modificarilor de orar de zbor. Vom actualiza constant acest listele de mai sus cu informatii noi.

In plus, daca ai un zbor care s-a anulat, te vom contacta si te vom informa (telefonic sau pe email) ca zborul tau a fost anulat si iti vom spune care sunt urmatorii pasi.

De asemenea, iti recomandam sa consulti cu regularitate website-ul Ministerulul Afacerilor Externe (MAE), pentru a fi la curent cu masurile luate de state in contextul raspandirii infectiei cu coronavirus.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial