25 aprilie 2024

Descoperirea macabră făcută de o femeie din Dâmbovița. Cum și-a găsit soțul

spc1Gest extrem în localitatea Valea Lungă, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit fără suflare în gospodărie şi toate probele duc spre ipoteza sinuciderii.

Soţia victimei a fost cea care a făcut trista descoperire, când era deja mult prea târziu pentru o acţiune de salvare.

spc3Omul era pensionar şi locuia împreună cu soţia lui. Aveau doi băieţi, la casele lor. Apropiaţii lui povestesc că în ultima vreme căzuse într-o depresie, cel mai probabil din pricina unor probleme în familia unuia dintre copiii săi.

Reporter: “Ce necazuri avea?”
Vecină: “Cu copilul, nu pot să vă spun.”
Reporter: “Se certau?”
spc4Vecină: “Nu, dar s-a despărţit.”
Reporter: “Suferea pentru băiat?”
Vecină: “Probabil. Se vedea în ultima vreme că e abătut. I-am spus, stai liniştit că o să se rezolve.”
Vecină: “Depresie, eu aşa cred, depresie, de la necazuri, de la boală. L-am văzut abătut. Am rămas trăsnită, zici că mi-a dat cu ceva în cap, nu mi-a venit să cred.”

spc2Sătenii spun că bărbatul era încă în putere şi trebăluia prin gospodărie cât era ziua de lungă. Nu şi-au imaginat însă nicio clipă că este măcinat de gânduri negre

spcVecin: “Un om cumsecade, nu se certa cu nimeni. Era amărât, cu pensia, are un copil bolnav. Toată primăvara, vara asta a lucrat la gard.”
Reporter: “Era în putere?”
Vecin: “Da, da. Păcat de el; supărările, neajunsurile.”

Rudele bărbatului declara însă că acesta nu le-a cerut ajutorul şi că nu ar fi ştiut că în sufletul lui poarta o asemenea povară.

spc5Cumnatul victimei: “Nu mi-a cerut niciun ajutor. Eu eram cu el ca fraţii.”

Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, pentru necropsie. Cazul este anchetat şi de poliţişti, dar ipoteza principală rămâne sinuciderea.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial