Descoperirea macabră făcută de o femeie din Dâmbovița. Cum și-a găsit soțul | TargovisteNEWS

Descoperirea macabră făcută de o femeie din Dâmbovița. Cum și-a găsit soțul

spc1Gest extrem în localitatea Valea Lungă, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit fără suflare în gospodărie şi toate probele duc spre ipoteza sinuciderii.

Soţia victimei a fost cea care a făcut trista descoperire, când era deja mult prea târziu pentru o acţiune de salvare.

spc3Omul era pensionar şi locuia împreună cu soţia lui. Aveau doi băieţi, la casele lor. Apropiaţii lui povestesc că în ultima vreme căzuse într-o depresie, cel mai probabil din pricina unor probleme în familia unuia dintre copiii săi.

Reporter: “Ce necazuri avea?”
Vecină: “Cu copilul, nu pot să vă spun.”
Reporter: “Se certau?”
spc4Vecină: “Nu, dar s-a despărţit.”
Reporter: “Suferea pentru băiat?”
Vecină: “Probabil. Se vedea în ultima vreme că e abătut. I-am spus, stai liniştit că o să se rezolve.”
Vecină: “Depresie, eu aşa cred, depresie, de la necazuri, de la boală. L-am văzut abătut. Am rămas trăsnită, zici că mi-a dat cu ceva în cap, nu mi-a venit să cred.”

spc2Sătenii spun că bărbatul era încă în putere şi trebăluia prin gospodărie cât era ziua de lungă. Nu şi-au imaginat însă nicio clipă că este măcinat de gânduri negre

spcVecin: “Un om cumsecade, nu se certa cu nimeni. Era amărât, cu pensia, are un copil bolnav. Toată primăvara, vara asta a lucrat la gard.”
Reporter: “Era în putere?”
Vecin: “Da, da. Păcat de el; supărările, neajunsurile.”

Rudele bărbatului declara însă că acesta nu le-a cerut ajutorul şi că nu ar fi ştiut că în sufletul lui poarta o asemenea povară.

spc5Cumnatul victimei: “Nu mi-a cerut niciun ajutor. Eu eram cu el ca fraţii.”

Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, pentru necropsie. Cazul este anchetat şi de poliţişti, dar ipoteza principală rămâne sinuciderea.

sursa – Pro TV

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]