Descoperire şocantă. Un bărbat dispărut de acasă a fost găsit mort într-un șanț | TargovisteNEWS

Descoperire şocantă. Un bărbat dispărut de acasă a fost găsit mort într-un șanț

sacu6Descoperire șocantă la marginea localității Săcuieni. Un bărbat în vârstă de 62 de ani, care dispăruse de acasă de 6 zile, a fost găsit fără suflare, într-un șanț.

sacu3Rudele și apropiații lui cred că s-a rătăcit și a murit înghețat, din cauza gerului de afară. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească cu exactitate în ce împrejurări și-a găsit sfârșitul.

sacu2Bărbatul, pensionar, era divorţat şi locuia singur în casa părintească. Avea o fată la casa ei şi era vizitat des de rude. Ultima dată a fost văzut în viaţa de către o vecină, pe care o vizitase în seara de 4 februarie.

sacu1Elena Ciorâng, martor: „A dispărut de acasă. Seara, la 9 jumătate a venit la mine şi mi-a spus să îi fac rost de o femeie, să stea cu ea de vorbă. După un timp, vede băiatul meu ca el a plecat spre luncă şi de atunci nu mai ştim nimic.”

sacuSătenii şi rudele au încercat să îl găsească pe bărbat zile în şir. L-au căutat pretutindeni, dar din păcate fără succes. În cele din urmă, un trecător a zărit cadavrul într-un şanţ şi a dat alarma.

sacu3Ion Lungu, vecin: Frig, a fost frig.
Reporter: Să fi murit de frig?
Ion Lungu: Da, de frig! Marţi noaptea a plouat, o ploaie rece. Am luat-o şi noi, am trecut la 10 metri de el, l-am căutat, la 10 metri şi nu l-am văzut.

sacu4Georgeta Niță, sora victimei: „Cred că s-a rătăcit, cred că a căzut şi n-a mai ştiut să mai vină. Frig, frig, frig. A fost îmbrăcat subţire, era într-o cămaşă şi o vestă subţire, cu capul gol. A plouat, a fost viscol, foarte frig şi a îngheţat.”

sacu7Apropiaţii omului sunt uimiţi de sfârşitul său fulgerător. Îl ştiau în putere şi nu se gândeau că va avea parte de o aşa moarte.

sacu5După ce vor analiza toate probele, medicii legişti vor stabili cauza morţii. După o primă examinare, aceştia spun că pe trupul victimei nu sunt semne de violenţă, şi că bărbatul a suferit probabil un şoc hipotermic.

sursa – Pro TV

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]