29 martie 2024

Deputatul Vladu: “Țuțuianu Adrian și Stan Cristian trebuie să-și prezinte de urgență demisiile”

ivladuDeclaraţie politică

          Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița este imaginea falimentului administrației PSD, patronate de Țuțuianu Adrian. Scandalul declanșat de președintele Consiliului Județean și de primarul interimar al municipiului Târgoviște, care în ultimele zile solicită pe tonuri înalte demisia conducerii CATD, nu este decât o petardă publică răsuflată, menită să salveze ce se mai poate din imaginea unei administrații  incompetente și necredibile.

          Țuțuianu Adrian și Stan Cristian trebuie să-și prezinte de urgență demisiile, împreună cu directorii și Consiliul de Administrație al Companiei de Apă, pentru că și-au asumat în solidar conducerea și dezastrul din această instituție. Dâmbovițenii își amintesc, cu siguranță, cum președintele Consiliului Județean impunea directori și membri ai Consiliului de Administrație, în cadrul unui joc politic nedemocratic și netransparent.Țuțuianu și Stan sunt, așadar, direct responsabili de corecțiile de zeci de milioane de lei primite de Compania de Apă și de pierderea și compromiterea celui mai mare proiect cu fonduri europene pe care l-a accesat județul.

          Începe să devină evident faptul că Dâmbovița este victima unui clan politic ipocrit, incompetent și lacom, care a transformat-o într-un pol al sărăciei și al disperării. Țuțuianu Adrian și acoliții lui și-au imaginat că  își pot subjuga la nesfârșit cetățenii, manipulându-i și mințindu-i în față. Iată că se apropie momentul scadenței și începem să auzim și să vedem ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimii 3 ani și jumătate.

         

Iulian Vladu,

co-preşedinte PNL Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial