Deputatul Ştefan – “Solicit ministrului să aibă în vedere menţinerea curselor CFR Târgovişte-Pietroşiţa şi retur” | TargovisteNEWS

Deputatul Ştefan – “Solicit ministrului să aibă în vedere menţinerea curselor CFR Târgovişte-Pietroşiţa şi retur”

tren„Spre nordul judeţului Dâmboviţa se vor îndrepta foarte mulţi turişti, iar studenţii şi pensionarii în mod deosebit vor alege trenul, având în vedere că beneficiază de facilităţi.

Odată atestată Staţiunea Moroeni-Padina-Peştera, vor exista curse auto de călători din Gara Pietroşiţa până sus în munte, astfel că nimic nu-i va împiedica pe turişti să vină cu trenul până aici şi apoi să-şi continue drumul cu autobuzul.

Nu putem trece cu vederea nici oraşul Pucioasa, recunoscut la nivel de ţară ca staţiune de odihnă şi tratament balnear şi care dă semne puternice de revigorare şi în plan economic.

Administraţia locală a reuşit să atragă aici investitori importanţi, care dezvoltă capacităţi de producţie unde vor lucra sute de oameni din localităţile din nordul judeţului.

Aşadar, transportul feroviar de călători pe ruta Târgovişte-Pietroşiţa şi retur are viitor.

Prin urmare, consider că este inoportună ideea factorilor de decizie din cadrul SNCFR de a suspenda trenurile pe acest traseu şi solicit ministrului să aibă în vedere menţinerea curselor CFR Târgovişte-Pietroşiţa şi retur”, spune deputatul PSD de Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]