19 aprilie 2024
Deputatul Plăiaşu îşi EXECUTĂ colegii de partid! “Îi provoc pe neputincioşi!”

Deputatul Plăiaşu îşi EXECUTĂ colegii de partid! “Îi provoc pe neputincioşi!”

“Vă declar public dezamăgirea mea pentru atitudinea celui care este liderul politic al PNL Dâmboviţa şi a unui candidat PNL pe listele USL pentru alegerile parlamentare.

S-au hotărât să fie bărbaţi şi în spaţiu public, în faţa aliaţilor din USL au «comis» aprecieri la adresa primarului PNL din comuna Pietrari, Cornel Coman.

Vreau pe această cale să declar deplina mea solidaritate cu Cornel Coman pe care îl consider prietenul meu. Este inadmisibil ca, din neputinţă, să-l jignesti în public afirmând despre Cornel că nu este LIBERAL!

Rezultatele lui electorale şi aderenţa la PNL în momentele grele îl recomandă drept un om corect si onest.

Îi rog pe toţi aceia care cred în PNL să apere identitatea şi profilul acestei organizaţii.

Pe principiul «apa trece, pietrele rămân» vom trăi împreună vremuri mai bune.

Atunci când un personaj a stat prea mult în cimiliturile lui Vadim Tudor si a avut abonament la România Mare vine şi contestă adeziunea liberala a unui om precum Cornel Coman, avem motive de indignare! Consider că cel care atacă trebuie să-şi facă un stagiu prin biblioteca, studiind pe Djuvara, Zeletin sau Stoenescu. Nu ar fi rea nici o reculegere pe la FLORICA pentru ca acolo se simte cel mai bine spiritul liberal!

În final, mă declar deplin solidar cu primarul Cornel Coman, un om corect şi dedicat.

Îi provoc public pe carcotaşi, pe neputincioşi, la o dezbatere publică. EU cu EI. Stau singur în fata lor. Ei băieţi instruiţi de la Capitală, eu născut şi crescut în Dâmboviţa. Să vorbim despre PNL… şi atât!”, le-a transmis deputatul Gabriel Plaiaşu colegilor săi din PNL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial