29 martie 2024

Deputatul Badea, nominalizat la şefia ASF. Vicepreşedintele Claudia Gilia pleacă în Parlament?

www.mariusbuga.ro_images_leob“Eu sper ca dl Badea să accepte această nominalizare, am avut o discuţie cu el pe acest subiect, îl aşteaptă o muncă dificilă, dar sunt convins că va face faţă şi sunt convins că poate să-şi adjudece un al doilea mandat de cinci ani, pentru că acum nu ar avea de parcurs decât o bucată din mandatul în curs al lui Mişu Negriţoiu.

Pentru partid va însemna că mai rărim rândurile în activitatea politică şi trebuie să găsim soluţii să consolidăm echipa. În acelaşi timp, vom avea un parlamentar nou, pe listă urmează Gilia Claudia, cu care am avut o discuţie şi am rugat-o să-şi clarifice opţiunile, adică dacă rămâne la Consiliul Judeţean sau dacă merge spre Parlament.

giliaÎn raport de decizia doamnei Gilia, va trebui să revedem formula de conducere de la Consiliul Judeţean, dar astea le vom rezolva după ce avem făcut primul pas, adică după ce Leonardo Badea acceptă şi va fi nominalizat pe procedura legală. I-am spus lui Leonardo Badea ceea ce mi-a spus mie domnul Dragnea când am primit Comisia de Control Parlamentar a SRI şi anume că o pot refuza doar dacă sunt în altă echipă.

Observaţi că, după atâţia ani, PSD Dâmboviţa este extrem de bine reprezentat în tot ce înseamnă structuri centrale de putere. Avem soluţii mai multe şi pentru Consiliul Judeţean, depinde de ce decizie va lua Claudia Gilia”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, senator Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial