29 martie 2024

Deputat de Târgoviște: “Dacă la europerlamentare i-am bătut, la prezidenţiale o să-i desfigurăm!”

psdtg„Am asistat cu toţii la Congresul, alianţa, fuziune, împăcare, reîmpăcare, cununie, parastas al celor două partide PNL şi PDL. Alianţa neputincioşilor, având în vedere că nu au reuşit să ajungă la un scor onorabil la alegerile europene. PNL şi PDL, la Dâmboviţa, îşi unesc neputinţele în speranţa că vor obţine ceva mai mult decât ruşinea pe care au avut-o la europarlamentare.

Le spunem de aici, de la PSD, că dacă la europerlamentare i-am bătut, la prezidenţiale o să-i desfigurăm. Klaus Johannis, candidatul cu nume de cozonac al dreptei, nu poate să rezolve nimic altceva decât, în cel mai bun caz, dosarul de la ANI.

Congresul lor reprezintă cel mai mare pas înapoi de după mineriadele din 1990 şi un impardonabil atac la cele 7,4 milioane de voturi pe care le-au dat românii acum 2 ani.

Din păcate, liberalii şi colegii lor au făcut maculatură din cele 7,4 milioane de voturi şi nu putem aştepta nimic bun nici de la Klaus Johannis. Perspectiva Alianţei DA este recunoa şterea trădării românilor şi Klaus Johannis este principalul actor care a trădat voinţa electoratului român.

Dacă va reuşi să treacă de dosarul pe care îl are la ANI, Klaus Johannis trebuie să ne spună, în română dacă reuşeşte, ce vrea să facă cu România”, a afirmat deputatul PSD de Dâmboviţa, Radu Popa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial