25 aprilie 2024
Delegaţia PNL Dâmboviţa, prezentă la şedinţa Consiliului Naţional, la Braşov

Delegaţia PNL Dâmboviţa, prezentă la şedinţa Consiliului Naţional, la Braşov

pnl-bvCOMUNICAT DE PRESĂ

 

Sâmbătă, 07.10.2017 începând cu orele 15.00 la Brașov a avut loc ședința Consiliului Național al P.N.L. prezidată de dl Ludovic ORBAN.

Delegația P.N.L. – Dâmbovița a fost formată din 21 de persoane și a fost condusă de dl.Marius CARAVEȚEANU – Președinte PNL Dâmbovița.

Pe Ordinea de zi a Consiliului Național a stat Raportul de activitate al Biroului Executiv al PNL prezentat de dl Ludovic ORBAN.

De asemenea, dl Ludovic ORBAN a facut o analiză a situației politice actuale scoțând în evidență situația dramatică în care se află economia României după 9 luni de Guvernare PSD.

În continuare, Consiliul Național a aprobat propunerile de modificare a Regulamentelor de organizare și funcționare ale : Clubului Studențesc Liberal, Organizația Femeilor Liberale, Ligii Aleșilor Locali, Tineretului Național Liberal și Comisiilor de Specialitate.

La ultimul punct de pe Ordinea de zi a stat alegerea prin votul celor 773 de delegați a domnului Cristian BUȘOI pentru funcția de Vicepreședinte pe domeniul sănătate, muncă, familie, și protecția socială.Postul era vacant, urmare a trecerii d-nei Sulfina BARBU în structura C.N.S.A.S.

Biroul de presă,

PNL Dâmbovița

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial