29 martie 2024
De la Urban Titu – Laurenţiu Corbu s-a transferat la Dinamo Bucureşti!

De la Urban Titu – Laurenţiu Corbu s-a transferat la Dinamo Bucureşti!

corbutUrban Titu îi doreşte mult succes lui Laurenţiu Corbu (21 ani), jucător care s-a transferat la Dinamo Bucureşti, echipă din prima ligă a ţării cu care a semnat un contract valabil pe patru ani.

Clubul nostru îi mulţumeşte tânărului fotbalist pentru jocurile bune făcute pe „Orăşenesc” în cele patru sezoane petrecute la Titu şi îi doreşte să aibă parte de performanţe cât mai bune la gruparea din capitală.

Mijlocaşul de bandă dreaptă şi-a început cariera de fotbalist la Târgovişte, unde a făcut junioratul la CSŞ Târgovişte, iar până să ajungă la Urban a mai evoluat la Petrolul Târgovişte.

După ce a semnat cu Dinamo, Corbu a precizat că anii petrecuţi la Titu îi vor rămâne mereu în suflet. „Perioada petrecută la Urban a fost una cu bune şi rele. La Titu am avut parte de o experienţă pe care nu o voi uita niciodată.

Pentru tot ce am realizat acolo, vreau să mulţumesc antrenorilor, colegilor, conducătorilor şi tuturor suporterilor. Doresc ca echipa să aibă continuitate şi să ajungă la cele mai bune rezultate.

Mulţumiri le adresez tuturor celor care m-au susţinut şi au fost alături de mine. La noua echipă îmi doresc să am parte de cele mai bune evoluţii pentru a mulţumi antrenorii şi conducătorii care m-au dorit aici”, a transmis jucătorul.

În ultimul campionat, Corbu a fost unul dintre cei mai selecţionaţi jucători din lotul Urbanului.

Acesta a evoluat în 24 de meciuri şi a contabilizat numai puţin de 2118 minute pe terenul de joc.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial