28 martie 2024
De Crăciun, umplem inimi! Să ne alăturăm campaniei pentru pacienţii Secţiei Oncologie a Spitalului Judeţean Târgovişte

De Crăciun, umplem inimi! Să ne alăturăm campaniei pentru pacienţii Secţiei Oncologie a Spitalului Judeţean Târgovişte

cra“Oameni dragi,

Ne aflăm în preajma Sfintelor sărbători de Crăciun, perioadă în care am putea încerca să dăruim o mică parte din lumina sufletelor noastre semenilor nostri, puși la grea încercare în lupta cu viața, pacienții Secției de Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Pentru ei viața a facut această alegere. Dacă noi suntem, fie și cu puțin mai norocosi, atunci am putea ajuta. Cum? Împărțind un strop din bucuria noastră, din libertatea trăirilor noastre, din culoarea zilelor noastre.

De aceea, oameni dragi, această acțiune poate fi dusă la capăt numai dacă ne unim forțele. Condusă de bunul nostru prieten, asistent medical în cadrul secției UPU SMURD a spitalului, Cătălin Constantin Marin, m-am îndreptat cu emoție către Spitalul Județean și am bătut la ușa domnului Claudiu Dumitrescu, managerul spitalului. Ne-a primit cu încredere, deschidere și speranța reușitei aceastei acțiuni. Astfel am aflat că am putea fi capabili de magie și ne-am propus ca, prin donațiile noastre, ale tuturor, oricât de mărunte, să cumpărăm fructe, dulciuri, fulare și mânuși, pentru aproximativ 50 de pacienți, dar și anumite produse de igienă, care sunt atât de necesare în cadrul acestei secții. De asemenea, am putea achizitiona câte o coroniță de Crăciun pentru fiecare dintre cele 10 saloane, în speranța că spiritul frumoaselor sărbători va învinge tristețea apăsătoare a celor ce trec pragul secției de Oncologie.

În plus, pentru câteva momente, cu sprijinul ansamblului vocal de copii, Dora Dalles Bucșani, condus de doamnele Simona Dinescu și Viluța Dimache, vom reusi să alungăm deznădejdea prin notele linistitoare ale cântecelor de Crăciun.
Toată această acțiune se va desfășura în perioada 26 noiembrie-20 decembrie, iar în data de 22 decembrie ne vom indrepta cu darurile către spital, unde vă așteptăm și pe dumneavoastră pentru a le fi alături.
Planul nostru este simplu, să transmitem din suflet în suflet un pic de bucurie!
Ce ziceți, oameni dragi? Crăciunul acesta aveți bucurie de oferit?

Las aici IBAN-ul contului în care se pot transmite donațiile, cu promisiunea ca, pe parcursul acțiunii și la finalul ei să vă mențin informați cu privire la cheltuielile efectuate :
RO84BTRLRONCRT0277552102
De asemenea, pentru donarea oricărora dintre bunurile menționate mai sus, vă las numerele de telefon la care ne puteți contacta:
0764477503/ 0734644996/ 0735637666/ 0728796102

Va multumesc pentru timpul dumneavoastra, dar si pentru magie!”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial