De ce s-ar fi întâmplat accidentul violent de la Ungureni. ”S-a băgat în faţa mea. Am văzut-o în jumătatea drumului” | TargovisteNEWS

De ce s-ar fi întâmplat accidentul violent de la Ungureni. ”S-a băgat în faţa mea. Am văzut-o în jumătatea drumului”

sof8Trei oameni au fost răniţi, marți la prânz, pe Drumul Naţional 72 A, care leagă Târgovişte de Câmpulung, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit violent.

sof2Din primele verificări, spun poliţiştii, de vină pentru producerea accidentului ar fi o femeie, de 67 de ani, care ar fi întors fără să se asigure şi a fost lovită în plin de un autoturism care venea din spate, condus de un tânăr de 20 de ani.

sof7Accidentul a avut loc pe raza localităţii Ungureni . sof4Ambii şoferi mergeau în acelaşi sens, spre Târgovişte, când la un moment dat femeia aflată la volanul autoturismului din fata ar fi tras brusc stânga de volan.

sof5Mădălin Leotescu, şofer: ”Mi-a ieşit dintr-o dată în faţă, n-am putut să evit, am redus să mă observe, dar s-a băgat în faţa mea. Am văzut-o în jumătatea drumului”.

sof6Alin Leotescu, fratele şoferului: ”Doamna cu Fiatul a fost pe marginea drumului şi nu a acordat prioritate, a intrat în bandă fără să se asigure şi a intrat în fratele meu”.

Şoferiţa, de 67 de ani se afla în maşina cu mama sa, de 88 de ani. În urma accidentului, ambele au suferit răni şi au fost preluate de ambulanţe şi duse la spital pentru ingrijri şi investigaţii

sofAneta Durlea, sora şoferiţei: ”E sora mea, era cu mama mea, au fost la medic şi de la medic veneau aicea. Cum au ajuns acolo nu pot să îmi explic”.

sof1Tulio Zucher, soţul şoferiţei: ”Eram acasă, mi-a dat telefon că a avut loc accidentul. Am venit aici să văd ce s-a întâmplat. E pe drum drept, nu înţeleg cum s-a întâmplat”.

sof3La spital a ajuns şi o pasagaeră de 37 de ani, aflată în cealaltă maşină. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cine se face vinovat pentru producerea accidentului.

sursa – Pro TV

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]