16 aprilie 2024

De ce s-a ales un bărbat, din Râu Alb, cu dosar penal la Târgovişte!

viold5Acțiune a poliţiştilor târgovișteni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi cei de la secţiile de poliţie rurale din arondare au desfăşurat o acțiune pe aria de competenţă, pe linia depistării şi sancţionării faptelor antisociale.

În urma neregulilor descoperite, a fost constatată o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice și au fost aplicate 54 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.150 de lei.

Din totalul amenzilor, 18 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică și 36 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Exemplu:

Polițiștii au depistat un bărbat din Râu Alb în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Târgoviște, deși avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial