28 martie 2024

De ce ai văzut atâția polițiști pe străzile din Târgoviște

razieRazie a polițiștilor

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și de la secțiile de poliție rurale din arondare au organizat o razie pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

În cadrul activităților, polițiștii au legitimat 289 de persoane și au controlat 214 vehicule.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 133 de sancțiuni contravenționale a cărora valoare se ridică la 24.050 de lei.

Dintre acestea, 14 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și linștea publică, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 1 la Legea 171/2010 privind contravențiile silvice.

Pentru nerespectarea regulilor de circulație, polițiștii au aplicat 116 amenzi și au reținut 1 permis de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost confiscate 40 de țigarete, produse alimentare și 1,2 mᶟ material lemnos pentru care nu existau documente justificative de proveniență.

De asemenea, polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a 3 bărbați pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Doi dintre aceștia au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, deși nu posedau permise de conducere. Cel de al treilea bărbat este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial