19 aprilie 2024
De ce a luat foc primarul Târgoviştei! „Vom face plângere la poliţie!”

De ce a luat foc primarul Târgoviştei! „Vom face plângere la poliţie!”

flori-tgv„Am constatat că o parte din spaţiul verde pe care noi l-am amenajat la Piaţa 1 Mai a fost vandalizat. Problema este nu că s-au furat 10 tufe de flori, dar s-au distrus 60 de tufănele. Măcar dacă le luau tot făceau ceva cu ele, dar aşa doar le-au rupt, le-au vandalizat şi le-au lăsat acolo distruse.

Mi se pare un lucru inadmisibil… Noi o să punem flori din nou şi o să plantăm flori până când nu or să le mai rupă. Să vedem cât o să reziste… Nu am reuşit să-i depistăm pe cei care au vandalizat spaţiul verde, acolo nu există camere de luat vederi. Legat de Poliţia Locală, nici eu nu sunt încântat de activitatea lor, însă sunt chestiuni subiective şi chestiuni obiective, dar la momentul de faţă având în vedere legislaţia în vigoare care menţionează un poliţist la mia de locuitori, noi nu ne putem permite pe timp de noapte mai mult de două patrule în municipiul Târgovişte.

Din păcate asta este situaţia, sperăm să modifice legislaţia, cred că numărul de poliţişti locali la Târgovişte ar trebui să fie triplu. Investiţia de la Piaţa 1 Mai nu a fost una extraordinar de mare, noi o să continuăm să plantăm flori, vom continua pe tot Bulevardul Independenţei, vom continua şi pe Mircea cel Bătrân…

Spaţiul amenajat la Piaţa 1 Mai a fost finalizat săptămâna trecută, a rezistat foarte puţin, vom încerca să găsim o soluţie să păzim şi aceste spaţii verzi, poate vom monta camere de luat vederi, vom vedea ce vom face.

Vom face şi o plângere la Poliţie pentru ceea ce s-a întâmplat la Piaţa 1 Mai”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial