20 aprilie 2024
De ce a fugit adolescentul, de 14 ani, din Hulubeşti! Dezvăluirile uluitoare ale mamei lui

De ce a fugit adolescentul, de 14 ani, din Hulubeşti! Dezvăluirile uluitoare ale mamei lui

elevUn elev de 14 ani din Hulubești a dispărut fără urmă. Adolescentul a plecat, luni dimineaţă, spre şcoală, dar nu a ajuns la ore şi nimeni nu ştie încotro s-a îndreptat.

Băiatul a crescut în centre de plasament şi în grijă unor asistenţi maternali, după ce tatăl său a ajuns în închisoare, iar mama l-a părăsit de mic. Anul trecut, femeia a decis să-l ia înapoi, dar copilul nu s-a putut obişnui cu noua lui viață. A mai fugit și în trecut, de câteva ori, de acasă.

elev3Femeia are cinci copii. Până anul trecut a stat în Spania, însă a cunoscut pe internet un bărbat din Dâmboviţa şi a venit în ţară să locuiască împreună. Au decis să îl ia acasă şi pe fiul ei, de 14 ani, care se afla la un centru de plasament din Călăraşi. Femeia pare uimită că băiatul nu e fericit alături de ea şi tot pleacă de la ea.

elev1Mama elevului dispărut: ”Nu îi place să stea civilizat, într-o familie civilizată. Mă gândesc că a plecat la Călăraşi, de la centrul de unde l-am luat, vrea să îşi vadă fraţii, aşa le spunea copiilor respectivi.

Aşa-numiţii bunici ai copilului, părinţii noului său tată, spun că băiatul le făcea numai probleme.

elev2Bunica elevului dispărut: ”Nu se ducea la şcoală, lipsea. A zis că mai bine pleacă acolo la centru, unde a mai fost.

Băiatul este elev în clasa a şaptea la şcoala generală din Hulubeşti. Dascălii povestesc că se comporta, deseori, violent cu colegii lui.

elev4Diriginta elevului dispărut: ”Săptămâna trecută ar fi zis că lui nu îi place la şcoală, că mai are o lună şi o să plece în Spania. Luni dimineaţa nu a ajuns la şcoală, a dispărut, a fost văzut în Găeşti.

Asistenţii sociali par a realiza abia acum că adolescentul are nevoie de ajutor.

elev5Fănică Bugan, asistent social primăria comunei Hulubești: ”Vom încerca să fie introdus într-un program de consiliere psihologică, atât copilul, cât şi familia.

Ultima dată, adolescentul a fost văzut luni dimineaţă, în centrul oraşului Găeşti. Le-a spus unor prieteni că are de gând să plece în Capitală. De atunci, parcă a intrat în pământ. Cine îl vede sau poate da relaţii despre el este rugat să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial