25 aprilie 2024

Dâmboviţeni cu dosar penal pentru infracţiuni pe drumurile publice!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiTrei persoane sunt cercetate de poliţiştii pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Ieri, 25 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DN 7, pe raza localităţii Lunguleţu, un autoturism condus de un tânăr, de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că valabilitatea autorizaţiei provizorii de circulaţie a autoturismului era expirată.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”.

De asemenea, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au depistat un tânăr, de 17 ani, din Târgovişte, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie.

Din verificări, a reieşit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Faţă de cel în cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Totodată, un alt bărbat, de 56 de ani, din Bucureşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţiştii găeşteni conducând o autoutilitară pe raza localităţii, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial