Dâmboviţa – Trei centre pentru efectuarea examenului de trichină | TargovisteNEWS

Dâmboviţa – Trei centre pentru efectuarea examenului de trichină

dsva„În perioada sărbătorilor de iarnă, consumul produselor de origine animală şi non animală este în creştere.

Acesta este motivul pentru care, noi cei de la Direcţia Sanitar Veterinară Dâmboviţa, am luat hotărârea ca, în această perioadă, programul de lucru al circumscripţiilor sanitar veterinare să fie prelungit de la 8.30 – 18.00.

Avem trei centre de efectuare a examenului de trichină, la Târgovişte, Pucioasa şi Titu, unde colegii mei vor efectua examene până la orele 18.00, iar dacă va fi nevoie, vom prelungi programul de lucru.

Medicii concesionari din judeţ au fost instruiţi în acest sens, pentru că numărul celor care doresc să facă examenul de trichină a crescut.

De asemenea, toate unităţile care produc şi comercializează produse de origine animală şi non animală vor fi supravegheate de inspectorii noştri care sunt în teritoriu”, a precizat directorul DSV Dâmboviţa, dr. Sandu Tolea.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]