Dâmbovița – Potop de amenzi și infracțiuni în FLAGRANT DELICT! | TargovisteNEWS

Dâmbovița – Potop de amenzi și infracțiuni în FLAGRANT DELICT!

www.mariusbuga.ro_images_mpolSancţiuni contravenţionale în valoare de peste 97 000 de lei, aplicate de poliţiştii dâmboviţeni, pe parcursul weekendului

 

Peste 180 de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat activităţi pentru depistarea şi sancţionarea celor care nu respectă prevederile legale.

 

În cadrul acţiunilor, au fost verificate 25 de unităţi comerciale şi 28 de obiective asigurate cu pază şi au fost efectuate 18 filtre şi razii.

 

Astfel, poliţiştii au constatat 12 infracţiuni în flagrant delict, din care 9 au fost la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

 

De asemenea, au aplicat 667 de amenzi, în valoare totală de 97 890 de lei.

 

Din numărul total al sancţiunilor contravenţionale aplicate, 57 au fost pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice şi 295 pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră.

 

137 de conducători auto aufost sancţionaţi pentru exces de viteză, iar 3 pentru consum de alcool.

 

Totodată, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere şi retras 2 certificate de înmatriculare.

 

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]