Dâmboviţa – Poliţiştii au intervenit la 28 de evenimente şi au aplicat aproape 300 de amenzi | TargovisteNEWS

Dâmboviţa – Poliţiştii au intervenit la 28 de evenimente şi au aplicat aproape 300 de amenzi

razv7În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 28 de evenimente, majoritatea fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 22 de infracțiuni și au aplicat 278 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 28 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 22 de infracțiuni, dintre care 8 contra persoanei, 8 contra patrimoniului și 4 în domeniul economico-financiar.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 278 de sancțiuni contravenționale în valoare de 49.845 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]