28 martie 2024
Dâmboviţa – Poliţiştii angajaţi din sursă externă au depus jurământul!

Dâmboviţa – Poliţiştii angajaţi din sursă externă au depus jurământul!

grup-poliCOMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

A avut loc ceremonia depunerii jurământului de către polițiștii încadrați din sursă externă ori reîncadrați în poliție, în urma concursului promovat în luna noiembrie 2016.

Astfel, într-un cadrul festiv, noii colegi, dintre care 57 aflați la debutul meseriei de polițișt și unul reîncadrat în poliție, au depus jurământul de credință în fața conducereii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și a altor invitați.

Aceștia vor desfășura activități pentru menținerea ordinii publice, precum și a siguranței rutiere alături de tutorii profesionali care îi vor îndruma în carieră. Așadar, vor avea posibilitatea să-și deprindă și să-și consolideze noi cunoștințe teoretice și practice, necesare formării ca polițist.

sursa-extCalendarul de activități în care vor fi angrenați și care va culmina cu un examen de absolvire, în urma căruia vor afla dacă rămân polițiști în slujba cetățeanului sau redevin cetățeni cu visul de a deveni polițiști, se termină după 3 luni.

Precizăm că polițiștii vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după perioada de pregătire intensivă și promovarea examenului de definitivare în carieră.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial