24 aprilie 2024

Dâmboviţa – Peste 250 de maşini, trase pe dreapta! Uite ce a urmat

spodAcţiuni ale poliţiştilor pentru siguranţa cetăţenilor

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional, precum şi pentru reducerea riscului de implicare a conducătorilor auto în accidente rutiere.

Astfel, în cadrul acţiunilor, au fost verificate peste 250 de autovehicule şi 16 societăţi comerciale.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la circa 40 000 de lei.

Totodată, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare, având în vederea defecţiunile tehnice depistate de poliţişti.

Exemple :

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Mătăsaru l-au depistat pe numitul N.C., din Băleni, în timp ce comercializa peşte, din interiorul autoturismului.

În urma verificărilor efectuate, a fost descoperită cantitatea de 50 de kilograme de peşte, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „deţinere/transport/comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor şi produselor din peşte”, iar întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, alţi doi bărbaţi au fost amendaţi, după ce au fost depistaţi de poliţişti transportând material lemnos şi legume, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial