29 martie 2024

Dambovita: Patru bărbați, arestați pentru trafic de droguri!

perchezitiimascatiARESTAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Polițiștii de combatere a criminalității organizate Dâmbovița, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmbovița, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri de risc. Patru bărbați au fost reținuți și ulterior arestați preventiv.

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmbovița, au efectuat 7 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic, deținere, consum și comercializarea de droguri de risc, fapte comise în perioada aprilie-noiembrie 2017.

La activitate au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, precum și jandarmi.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 20 de grame de cannabis, 4 grindere,18 semințe, 1 cântar electronic de precizie, 4 recipiente cu resturi vegetale, 8 resturi de „joint”, mai multe folii de staniol cu urme vegetale și plicuri autosigilante, 8 telefoane mobile, 140 de euro, 100 de franci elvețieni, 10 lire și 350 de lei.

Au fost puse în executare 53 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul parchetului pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, pe numele acestora, Tribunalul Dâmbovița a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cei în cauză au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv  al Inspectoratului de Poliție

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial