20 aprilie 2024

Dâmbovița – Patru accidente de circulație, în numai câteva ore

abuzAccidente de circulație

La data de 21 septembrie a.c., pe raza localităților Târgoviște, Gura Ocniței și Tărtășești s-au înregistrat patru accidente de circulație, soldate cu rănirea ușoară a patru persoane.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit ca și cauze generatoare neasigurarea la schimbarea direcției de deplasare și la efectuarea manevrei de întoarcere și  indisciplina pietonală.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Polițiștii de la rutieră atrag atenția cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație.

Le recomandăm conducătorilor auto să adopte un comportament responsabil, să circule cu viteză redusă, să se asigure temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre în trafic și să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice.

Pietonilor le reamintim faptul că au prioritate de trecere faţă de conducătorii de vehicule numai atunci când sunt angajaţi în traversarea drumurilor publice prin locuri special amenajate, marcate și semnalizate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lor.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial