Dâmboviţa – O singură medie de 10 la Bacalureat! Licee din Pucioasa, Titu şi Găeşti, rezultate foarte slabe | TargovisteNEWS

Dâmboviţa – O singură medie de 10 la Bacalureat! Licee din Pucioasa, Titu şi Găeşti, rezultate foarte slabe

www.mariusbuga.ro_images_bac1 64,69% – aceasta a fost rata promovabilităţii la Examenul Naţional de Bacalaureat 2018, în judeţul Dâmboviţa.

3191 de candidaţi s-au înscris şi au fost prezenţi la probele de la Bacalaureat.

O singură elevă a rfeuşit performanţa de a luat 10 pe line – Ana Maria Bianca Drăghici, de la Liceul de Arte „Bălaşa Doamna” Târgovişte.

Cele mai bune rezultate s-au înregistrat la Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte, unde au promovat 98,96% dintre candidaţi, iar cele mai slabe rezultate ai fost obţinute la - Liceul Tehnologic „Iordache Golescu” Găeşti (12,50%); Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” Titu (11,36%); Liceul Tehnologic Pucioasa (7,14%); Liceul Tehnologic „Dr.C.Angelescu” Găeşti (6,45%) şi Liceul „Marin Grigore Năstase” (3,85%).

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]