Dâmbovița Mall va avea 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement şi de recreere | TargovisteNEWS

Dâmbovița Mall va avea 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement şi de recreere

mallAșa cum anunțam săptămâna trecută, au început lucrările la primul centru comercial modern din orașul Târgoviște, Dâmbovița Mall. Acest fapt a fost constatat de către reprezentanți ai Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, care au efectuat o vizită de lucru în zonă. În prezent, constructorul întreprinde lucrări pentru organizarea șantierului, defrișare și amenajarea locației viitorului centru comercial.

         Dâmbovița Mall se va desfășura pe o suprafață de 33 000 mp și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii.

         Proiectul cu o valoare de aproximativ 50 milioane euro reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, singura de acest gen din județul Dâmbovița și aduce o contribuție majoră la dezvoltarea comunității locale, care implică investiții pe toate ariile de interes ale locuitorilor – de la spații de retail, la cele destinate petrecerii timpului liber, infrastructură publică și, nu în ultimul rând, la crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică a orașului.

Reamintim faptul că firma Prime Kapital a câștigat licitația publică, pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial, pe o suprafață de 7 hectare de teren, parte a fostei unități militare din zona gării.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița