19 aprilie 2024

Dâmboviţa: VIDEO – Focuri de tabără şi grătare! Turiştii de la munte n-au lăsat ploaia şi frigul să le strice planurile! “Ne încălzim cu ţuică!”

turisti2Ploaia si frigul nu le-au stricat cheful de distractie turistilor ajunsi la munte.

Cei care au ales sa mearga cu cortul sau cu rulota in Bucegi, nu au regretat alegerea facuta. Imbracati bine, au aprins focuri de tabara, au incins gratarele si s-au bucurat de liniste si de aerul curat.

Doar gandul ca luni se vor intorce din nou la munca i-a cam intristat, dar pana atunci, vor sa profite din plin.

turisti5Chiar daca afara sunt putin peste 10 grade Celsius, turistii spun ca se simt foarte bine la munte, si-au pus cateva pulovere in plus, unii chiar si fes pe cap, au aprins focul si se bucura alaturi de prieteni si familie de un gratar si de voie buna.

Georgeta este din Slobozia si a venit impreuna cu sotul si cativa prieteni sa admire frumusetile Bucegilor. Si-au burdusit masina cu provizii si, odata ajunsi la destinatie, s-au declarat multumiti de alegerea facuta.

turisti4Georgeta Stoica turista: “Am venit cu pastrama, cu pui la ceaun, am venit cu multe bunatati, ne-am simtit excelent, e o zona frumoasa, una dintre cele mai energizante din tara.”

Si acest domn pare incantat de zona si, chiar daca frigul l-a cam luat prin surprindere, nimic nu ii poate strica scurta escapada.

Gigi Stoica, turist: “Avem rulota, truma functioneaza noaptea, la 4, 5 grade, cam frig, dar compenseaza farmecul naturii.”

turisti1Vali a venit la Padina-Pestera impreuna cu nasii si copiii. Vremea urata de acasa, din Prahova, l-a determinat sa porneasca la drum. Chiar daca si la munte are parte de temperaturi scazute, a gasit solutii pentru a se incalzi.

turisti3Vali Tatarus, turist: “Cum va incalziti? Cu foc, cu tuiculita, acem focul de tabara.”

Dupa cateva reprize de ploaie, norii s-au risipit, asa ca turistii s-au putut bucura de privelistile de vis.

Turist: “Peisaj superb, frumos, liniste, ne-am recreeat, ne pregatim sa plecam luni dimineata.”

turistiPrintre ei au fost insa si cativa nemultumiti…

Turist: “Sa nu veniti aici ca e frig, abia astept sa ajung acasa. poate e mai cald.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial