23 aprilie 2024
Dâmbovița – Cel mai mare proiect de infrastructură pentru apă și apă uzată

Dâmbovița – Cel mai mare proiect de infrastructură pentru apă și apă uzată

Webp.net-resizeimage (1)Documentațiile pentru primele două loturi ale celui mai mare proiect de infrastructură pentru apă și apă uzată, din județul Dâmbovița vor fi încărcate în Sistemul Informatic de Achiziții Publice (SICAP), începând cu data de 27 noiembrie 2020, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie licitate de firmele specializate în proiectarea și execuția unor lucrări de asemenea anvergură. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița (CATD) SA.

Cele două contracte de lucrări de tip „proiectare și execuție” vizează realizarea de surse de apă, rezervoare, stații de clorinare, stații de pompare și aducțiuni.

Primul contract (CL01), în valoare de peste 6 milioane Euro, vizează localitățile: Târgoviște, Aninoasa, Șotânga, Vulcana Băi, Dragomirești, Tătărani, Văcărești și Perșinari și prevede lucrări în Gospodăria de Apă Priseaca, stație nouă de pompare la Teiș, în incinta Stației de Pompare în Gospodăria de Apă Vulcana Băi, reabilitări foraj și Stație Pompare în Gospodăria de Apă Dragomirești Sud, Gospodăria de Apă Lazuri, reabilitare foraj și Gospodăria de Apă Gheboieni (Tătărani) și conducte de aducțiune.

În ceea ce privește cel de-al doilea contract de lucrări, în valoare de aproximativ 10 milioane Euro, localitățile beneficiare sunt: Titu, Conțești, Răcari, Lungulețu, Potlogi, Odobești, Ciocănești și Slobozia Moară. Contractul presupune lucrări de extindere și reabilitare front captare Titu – Braniștea; reabilitare gospodării de apă existene la Titu, Lungulețu, Conțești, Răcari, Colacu, Pitaru, Slobozia Moară, Produlești; construcția unei noi gospodării de apă la Ciocănești și conducte de aducțiune.

sursa – CJ Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial