29 martie 2024

Dâmboviţa – Ce evenimente vor avea loc cu prilejul Zilei Poliţiei Române

www.mariusbuga.ro_images_politia1COMUNICAT DE PRESĂ

Manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române

În această perioadă, polițiștii din Dâmbovița desfășoară o suită de activități pentru a sărbători 197 de ani de istorie şi tradiţie, Ziua Poliției Române.

Astfel, din 20 martie, la Muzeul Poliției Române din Târgoviște, vor fi vernisate expoziția „Trofeul Coresi” și expoziția de desene și sculpturi intitulată “Polițiștii creativi”, realizată de un ofițer de poliție de la Serviciul de Investigații Criminale și un agent de poliție din cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv.

La Centrul de Prevenire a Criminalității, structura de prevenire și partenerii săi  vor organiza cea de a treia ediție a concursului “Respect legea, respect viața”.

Vineri, 22 martie a.c., vor fi desemnate echipele de polițiști câștigătoare ale competițiilor de fotbal și tenis de câmp.

Luni, 25 martie a.c., în intervalul orar 09:00-16:00, accesul la Muzeul Poliției Române va fi gratuit pentru toți cetățenii.

De asemenea, tot de Ziua Poliției Române, în intervalul orar 10:00-14:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și la nivelul polițiilor municipale și orășenești se va organiza “Ziua Porților Deschise”.

În cadrul evenimentului, polițiștii de la rutieră, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale vor primi vizita unor elevi și cadre didactice cărora le vor prezenta uniformele, echipamentele, tehnicile și dotările.

De la eveniment, nu vor lipsi exercițiile demonstrative ale câinilor din dotarea “mascaților”.

 

Activităţile se încheie luni, 25 martie 2019, cu şedinţa festivă de avansare în grad a poliţiştilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial