25 aprilie 2024

Dâmboviţa – Bacalaureat cu poliţia la uşă!

Bacalaureat în siguranță

sock.ro_images_bac2011A debutat proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română din cadrul Examenului Național de Bacalaureat 2014, sesiunea a II-a.

În acest sens, poliția dâmboviţeană a dispus măsuri suplimentare pentru buna desfăşurare a acestui examen, unităţile de învăţământ/centrele de examinare fiind incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă civică.

De asemenea, prin prezenţa poliţiştilor se urmăreşte şi asigurarea desfăşurării în condiții de linişte şi corectitudine a examenelor, fără a se înregistra evenimente negative.

Polițiştii se află, în această perioadă, în zona adiacentă instituțiilor de învățământ, precum şi pe traseele de deplasare înspre şi de la acestea, pentru depistarea şi luarea măsurilor legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile desfăşurate, afectează climatul de siguranță publică.

Totodată, polițiştii de la rutieră asigură fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere grave şi a ambuteiajelor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial