20 aprilie 2024

Dâmbovița – Acțiune ÎN VITEZĂ! Sancțiuni de peste 49 de mii de lei!

poliViteza excesivă, sancţionată de poliţiştii rutieri

Efectivele poliţiei rutiere, în colaborare cu structurile de ordine publică, au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, salvarea de vieţi, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier.

Poliţiştii au fost prezenţi în stradă, folosind aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”, în vederea depistării şi tragerii la răspundere a şoferilor care încalcă regulile rutiere, îndeosebi a celor care circulă cu viteză excesivă.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 267 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 49 000 de lei.

165  de şoferi au fost amendaţi pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 3 ca urmare a nerespectării regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Ca măsură complementară, în cazul a şapte conducători auto, poliţiştii au procedat la suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, trei dintre aceştia fiind depistaţi în timp ce conduceau cu o viteză de peste 50 de km/h faţă de limita legală.

De asemenea, au fost retrase şi cinci certificate de înmatriculare ca urmare a defecţiunilor constatate la autovehicule.

Pe tot parcursul acestui weekend, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi în stradă, în vederea depistării şi tragerii la răspundere a şoferilor care încalcă regulile rutiere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial