19 aprilie 2024

Dâmboviţa – A vrut să-i dea MITĂ 500 de lei unui poliţist, dar DGA-ul i-a făcut FLAGRANT!

bani1Joi, 26 iunie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au prins în flagrant pe un bărbat care a oferit, cu titlu de mită, 500 de lei unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

În fapt, la data de 25 iunie a.c., un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, cu privire la faptul că, T.V. i-a oferit în repetate rânduri 500 de lei, pentru a nu-l sancţiona în urma depistării în trafic, la aceeaşi dată, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere reţinut.

În urma sesizării, după înregistrarea dosarului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, la data de 26 iunie a.c., a fost organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

T.V. a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru continuarea cercetărilor, împotriva sa fiind luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial