29 martie 2024

Dâmbovița – 7 accidente într-o singură zi!

accagNeacordarea priorității de trecere, viteza neregulamentară și conducerea autovehiculului sub influența alcoolului, cauze generatoare de accidente de circulație

Pe raza localităților Târgoviște, Găești, Dragodana și Cornești s-au produs șapte accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală gravă a unei persoane și rănirea ușoară a altor șase.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că unul dintre șoferi se afla sub influența alcoolului și un alt conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea regulamentară a părții carosabile.

De asemenea, patru dintre evenimente s-au înregistrat pe fondul neacordării priorității de trecere vehiculelor și unul ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precum și pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii atrag atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie.

Totodată, vă informăm că poliţiştii de la rutieră şi ordine publică sunt prezenţi zilnic, în stradă, acţionând pentru fluidizarea şi siguranţa traficului rutier.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial