19 aprilie 2024
Dâmboviţa – Romii au bătut palma cu USL!

Dâmboviţa – Romii au bătut palma cu USL!

PSD a dat o noua lovitura de imagine, care potenteaza rezultatele ecuatiei electorale pentru USL!

Social-democratii le-au “suflat” democrat-liberalilor aliatii de la alegerile locale, respectiv romii, semnand un acord politic pe termen lung cu Partida Romilor Pro Europa.

Presedintele organizatiei judetene a PSD, Adrian Tutuianu, a semnat documentul cu reprezentantul Partidei Romilor Dambovita, Vasile Moise, in prezenta liderului national, deputatul Nicolae Paun, dar si a consilierului local, ales pe listele PDL, Tudorica Raducanu.

Prin acest acord, liderii romilor s-au angajat sa sustina candidatii USL la alegerile parlamentare, in schimbul sprijinului promis pentru comunitatile minoritarilor in domenii precum educatia, sanatatea, cultura si locurile de munca. SI cum liderii celor doua parti semnatare ale acordului se asteapta la reactii din partea fostilor aliati politici, au lansat deja mesaje de atentionare.

Tutuianu a anuntat ca nu va sprijini niciun demers de inlocuire a alesilor romi din consiliile locale, iar Paun a spus foarte transant ca cei care nu vor respecta protocolul, vor incerca sa manipuleze comunitatile de romi si vor incerca sa le deturneze voturile, vor avea de-a face cu el si cu autoritatile statului. Totodata, Paun a oferit si motivele penru care a rupt protocolul semnat cu PDL.

“Am avut connsilieri locali, judeteni nevalidati. Este inadmisibil. Nu mai intelegeam cine e tiganul! Noi ne-am tinut de cuvant, dar unele persoane ajunse in functii au uitat ce scris in protocol”, scrie db24news.ro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial