20 aprilie 2024
Dâmboviţa – Apeluri de FOC, la 112! Vezi unde

Dâmboviţa – Apeluri de FOC, la 112! Vezi unde

În ultimele 24 de ore , echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• La ora 18:00, pompierii de la Detaşamentul Găeşti au au intervenit în comuna Petreşti – sat Ioneşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran, unde au ars cca.1000mp vegetaţie uscată şi cca.50 anvelope uzate. Folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului;

• Marţi – 29 ianuarie, la ora 06:39, pompierii de la Garda Corneşti au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe din comuna Cojasca – sat Fântânele. Din cercetările efectuate, se pare că un coş de fum deteriorat a condus la producerea incendiului, în care a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.20mp;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 19 solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, dureri abdominale şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial