Cutremurător – Sandi, fetiţa accidentată la Băleni, a urcat la cer. Cine răspunde pentru moartea acestui copil nevinovat? | TargovisteNEWS

Cutremurător – Sandi, fetiţa accidentată la Băleni, a urcat la cer. Cine răspunde pentru moartea acestui copil nevinovat?

balel3Vin veşti cumplite de la Băleni. Comunitatea din localitate a postat un mesaj sfâşietor pe facebook : “Alexandra. Sandi, cum îi spuneau prietenii, părinţii şi toţi cei care o iubeau. baleUn copil frumos, bun şi vesel. A devenit înger. Prea devreme şi nemeritat. La doar 11 ani. bale7Pentru ca a avut ghinionul să se afle pe stradă într-o secundă de inconştienţă a doi oameni. baleDoi oameni mari. Neatenţi şi nepăsători. bale9Cum sunt mulţi cei care circulă ca fulgerul pe străzile din Băleni, fără sa se asigure şi fără să le pese nici măcar de viaţa unui copil nevinovat. bale1O tragedie ce trebuie să dea de gândit tuturor.
balle10Drum lin, Sandi! Iartă-i pe oamenii mari care ţi-au făcut răul suprem. bale6Îngerii să te aibă în grija lor!”

Life-Style

Video! Moş Crăciun a ajuns la Răcari! A adus multe cadouri şi multă bucurie!

Moş Crăciun a ajuns la Răcari! Primarul Marius Caraveţeanu l-a aşteptat cu un ceai cald, apoi au pornit spre toţi copiii din localitate. Bătrânul cu barba ninsă are sacul plin cu daruri şi a adus cu el multă veselie. Copiii I-au pregătit poezii, cântece şi colinde şi aşteaptă nerăbdători marea întâlnire.