25 aprilie 2024

Cuțitarul din Titu și hoțul din spital, arestați preventiv!

arestatiInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Tânărul de 21 de ani bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat a fost prezentat instanţei de judecată, împotriva acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În sarcina lui s-a reţinut că în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., ar fi pătruns în incinta unei unități spitalicești din Târgovişte și prin pulverizare cu spray iritant lacrimogen, i-ar fi sustras unei femei două telefoane mobile.

De asemenea, în lunile octombrie 2016 și ianuarie 2017, acesta este bănuit că a mai comis alte 4 furturi, sustrăgând 4 telefoane mobile, o tabletă și 150 de lei din cadrul aceleiași unități.

Totodată, bărbatul de 34 de ani, din Titu, bănuit de comiterea infracţiunii de violență în familie a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în cursul zilei de 19 ianuarie, în urma unei discuții în contradictoriu, acesta i-ar fi aplicat concubinei mai multe lovituri cu un obiect tăietor–înțepător.

Femeia de 31 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma examinării medico-legale s-a stabilit că leziunile suferite nu i-au pus în primejdie viaţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial