Cunoaște-ți țara! Oaspeţi de peste Prut, în vizită la mânăstirile Dealu și Stelea | TargovisteNEWS

Cunoaște-ți țara! Oaspeţi de peste Prut, în vizită la mânăstirile Dealu și Stelea

basarMiercuri, 9 august 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, un nou grup de români basarabeni a vizitat mânăstirile Dealu și Stelea.
   După ce le-a fost oferită masa de prânz la Mânăstirea Dealu, ca semn de binecuvântare, aceștia au primit în dar iconițe din partea Înaltpreasfinției Sale, prin intermediul Pc. Pr. Ionuț Ileana, Consilier Eparhial.
Reamintim că grupurile de români basarabeni au venit în România, prin intermediul proiectului Cunoaște-ți țara, inițiat de Platforma Unionistă Acțiunea 2012, cu scopul promovării turistice, spirituale și culturale a țării noastre, dar și ca oportunitate de studii sau de muncă pentru românii din Basarabia.

 

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Life-Style

Proaspătă mămică? Iată 3 lucruri pe care să le ai mereu cu tine

Probabil universul tău se rotește acum în jurul unor pachete cu scutece, a unor suzete și a unor uleiuri de baie pentru bebeluși. Acestea se numără printre primele lucruri pe care le achiziționezi odată cu venirea pe lume a celui mic și nu este de mirare că ești nevoită să le ai mereu la îndemână. [...]