29 martie 2024
CUMPLIT! O fată de 13 ani, din Bucşani, a rămas şocată! Şi-a găsit tatăl în pod cu funia legată de gât!

CUMPLIT! O fată de 13 ani, din Bucşani, a rămas şocată! Şi-a găsit tatăl în pod cu funia legată de gât!

In ultimul moment a reusit o copila de 13 ani, din Bucsani, sa-si salveze tatal din ghearele mortii.

Barbatul, in varsta de 42 de ani, tatal a cinci copii, a vrut sa-si puna capat zilelor suparat ca sotia l-a parasit si l-a lasat sa aiba singur grija de cei mici.

Recunoaste ca este vinovat ca s-a ajuns in aceasta situatie, dupa ce a cazut in patima alcoolului si o lovea din ce in ce mai des.

Incearca insa sa-si gaseasca si o scuza pentru necazurile pe care i le facea femeii – o banuia ca l-ar insela, dar tot el marturiseste ca n-avea nicio dovada in acest sens…

“De ce v-a lasat? Certuri familiale. De la ce porneau certurile? Va insela? Poate… Si cu bautura, cu astea, eu am gresit.

O banuiati ca va inseala? Nu pot sa zic. Din cauza mai mult a mea. Ati batut-o? Da. De multe ori? Da, regret”, ne-a marturisit barbatul.

Un vecin a fost cel care a auzit tipetele copilei barbatului si s-a dus sa vada ce s-a intamplat. L-a gasit in pod, aproape fara suflare si a alertat deindata ambulanta.

“O mai batea, ca fiecare, de saracie! Nu serviciu, nu nimic, copii multi. Tipa, iesea femeia pe drum, mai saream si noi cu gura. S-o lase-n pace? Pai da, cum…”, ne-a povestit Ion Isar.

“Barbatul a ajuns cu ambulanta la urgente urmare a unei tentative de suicid prin spanzurare. Se afla in curs de investigatii”, ne-a precizat Elena Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de urgenta Targoviste.

Cei cinci copii au ramas deocamdata in grija bunicei din partea tatalui.

De soarta lor trebuie sa se ocupe insa cei de la directia de asistenta sociala care trebuie sa decida daca sunt in dificultate si necesita un asistent maternal proefesionist.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial